Bonuschans för EP

I dagens första rond fick EP1 möta det Örgryte som EP2 slog i gårdagens sista match. Eftersom de egentligen bara har en riktigt bra spelare blev det en förhållandevis enkel resa till 5½-½ där Erik spelade remi mot deras toppspelare. Noterbart är att Pontus satte sin 4:e raka!!!
Lag 2 fick möta Limhamn 2 och efter riktigt bra spel på många bräden fick vi 3-3 efter att Erik B vunnit sitt första och Josefin sitt tredje raka!!! TJUSIGT!!! Samtidigt spelade Hannes och Nils remier medan Gustav och Stina förlorade.
I övriga matcher hände det oväntade att även Manhem förlorade mot Växjö och därmed bjöd in oss i matchen igen!! Vi möter nu Manhem och vid vinst passerar vi dem och går troligen upp på den kvalificerande 3:e-platsen!! Spänningen är olidlig och lagledaren, som egentligen skulle passat på att jobba lite, är en smula nervös…….
Håll tummarna!!!!!

This entry was posted in Okategoriserade, Seriespel ungdomar, Turneringar externa, Ungdomar. Bookmark the permalink.