Schack 8:an igen efter fyra år!

För första gången sedan 2019 spelades Schack 8:an! Det är en turnering för juniorer upp till 14 år där man deltar i smått otroliga 8-mannalag. De flesta klubbar i vår omgivning med aktiv ungdomsverksamhet kan få ihop ett lag – En Passant har oftast haft minst ett lag med, ibland två.

Till årets upplaga hade vi samlat ihop 1½ lag (12 spelare, se bilden ovan), och det hade även Malmö AS gjort, så vi slog ihop våra extra spelare till ett gemensamt andralag!

Det spelades sex ronder, och på dessa var det LASK som samlade ihop flest poäng, och fick ta med sig vandringspokalen hem igen, då de vann den även senast det begav sig.

Förutom lagpriser delades också ut bordspriser. På förstabordet tog Luke 5/6, och det gjorde även tävlingsdebutanten Valon på bord 7. Tävlingsdebuterade gjorde också Benjamin, det är verkligen superkul att få se nya ansikten på turneringarna!

/Håkan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.