EP PåPlus efter Lunchen!

Efter att ha stärkt sig med spagetti och köttfärssås så gjorde EP köttfärs av sina motståndare under eftermiddagen!! Av 23 möjliga poäng erövrades 13½ och den som köttade mest var Alexander med tre raka vinster och Sigge med två av två, tätt därefter följde Liam med 2½ och Thea med 2. Detta har inneburit en rejäl skjuts uppåt i resultalistorna men vi tar det som vanligt grupp för grupp:

Klass A: Sigge fick äntligen till det och sopade först hem ett katalanskt parti som svart varefter han sopade till en stackars drake som aldrig lyckades ta sig ut ur sin håla innan riddar Sigge var framme och dräpte den! Med detta har Sigge tagit sig upp till plats 18 av 25 och 2 vinster till i morgon kan betyda en topp 10.

Klass C: För Hebbe och Freja går det fortsatt tungt. Eftermiddagens spel bjöd på en förlust och en frirond för de båda. Med detta är de placerade i slutet på tabellen där Freja ligger 27:a och Hebbe 31:a av 32 spelare. Båda med 1½ poäng vardera.

Klass D: Även Vilhelm har det fortsatt tungt i klass D. Med en halv poäng ligger han näst sist i gruppen, men vi hoppas att såväl Vilhelm som Freja och Hebbe skall få njuta av segerns sötma under sista tävlingsdagen i morgon.

Klass F: Här är klassen där det verkligen gick EP’s väg under eftermiddagen. 7 vinster, 1 remi och 1 förlust på 9 partier! Fortsätter det så i morgon kan det bli riktigt bra placeringar! I tabellen har Thea tagit sig upp till 32:a plats med Liam tätt efter som 33:a. Båda med 15 poäng. Med sina tre vinster tog sig Alexander upp på 43:e plats med 14 poäng. Sammanlagt i gruppen är där 52 spelare.

Klass G: Både Vincent och Malte tog en vinst och råkade förlora 2 partier under eftermiddagen. Detta placerar Vincent på 28:e och Malte på 32:a plats av 36 deltagare.

I morgon avslutas det hela med 2 partier för de stora och 3 för de små.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.