Vincent bröt vinsttorkan!!

I dagens första morgonrond kom första vinsten för våra tappra EP’are, och det var Vincent som kammade hem den. Detta tillsammans med remier för Thea, Malte och Hebbe gjorde morgonens rond lite ljusare än gårdagens totala mörker…

Sedan dess har ytterligare 2 ronder spelats för de små och en för de stora och vinsterna har fortsatt att trilla in! Vi tar det klass för klass:

Klass A: Tufft för Sigge som förlorade båda ronderna idag och som är näst sist med en halv poäng.

Klass C: Även i klass C går det lite trögt. Freja och Hebbe har fått en remi och en förlust under morgonen och är näst sist och tredje sist i gruppen.

Klass D: Även här har Vilhelm tagit en remi och förlorat resten.

Men nu har vi ätit en mycket god och närande lunch så nu är vi på G och känslan är att NU vänder det!!!

Klass F: Efter den inledande remin för Thea har det blivit en vinst och en förlust och sammanlagt 1½ poäng. Liam har också en vinst och en förlust och därmed 1 p medan Alexander fortfarande väntar på sin första poäng

Klass G: Efter den inledande vinsten blev det ytterligare en vinst för Vincent, men tyvärr sedan en förlust i 5:e ronden. Med 2 poäng ledare han EP’s interna poängplockarliga. Även Malte fick en vinst och en förlust efetr den inledande remin och har därmed 1½ poäng och delar andraplatsen i internligan med Thea.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.