Bonuschans för EP

I dagens första rond fick EP1 möta det Örgryte som EP2 slog i gårdagens sista match. Eftersom de egentligen bara har en riktigt bra spelare blev det en förhållandevis enkel resa till 5½-½ där Erik spelade remi mot deras toppspelare. Noterbart är att Pontus satte sin 4:e raka!!!
Lag 2 fick möta Limhamn 2 och efter riktigt bra spel på många bräden fick vi 3-3 efter att Erik B vunnit sitt första och Josefin sitt tredje raka!!! TJUSIGT!!! Samtidigt spelade Hannes och Nils remier medan Gustav och Stina förlorade.
I övriga matcher hände det oväntade att även Manhem förlorade mot Växjö och därmed bjöd in oss i matchen igen!! Vi möter nu Manhem och vid vinst passerar vi dem och går troligen upp på den kvalificerande 3:e-platsen!! Spänningen är olidlig och lagledaren, som egentligen skulle passat på att jobba lite, är en smula nervös…….
Håll tummarna!!!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Seriespel ungdomar, Turneringar externa, Ungdomar. Bokmärk permalänken.