INFÖR SISTA!!

Gårdagen bjöd på en hel del bra resultat för EP. Vi tar det roligaste först!!

I kadettklassen fick tyvärr Erik o André mötas och detta derby vanns av Erik. Samtidigt spelade Sven ett alldeles utmärkt angrreppsparti och krossade sin motståndare. Detta innebär att Erik ligger 6:a och Sven 8:a inför sista, där Erik kommer att sitta på bord 1 och möta ledaren. Eftersom André dessutom ligger 13:e ser det fantastiskt bra ut!

Robin vann ytterligare ett välspelat parti och ligger därmed fortsatt delad 1:a. Tyvärr har han förlorat mot den han delar med så om båda vinner sista blir han tyvärr 2:a

Övriga klass-1-spelare behöver vi väl inte nämna. Oddset på remi för Stefan o Mats är snart lika lågt som för Stellan!!

I mästarklassen vann Peter medan Janne förlorade, vilket innebär att båda behöver en halva för att inte trilla ner i klass 1.

I klass 2 gjorde jag bort mig snabbt, men min motståndare vägrade vinna och till slut hade han spelat bort allt och jag lyckades vinna. Detta innebär, helt osannolikt, att jag fortfarande har chans att vinna min grupp. För Anders gick det inte lika bra och en ny förlust innebär att han behöver en halva för att hänga kvar.

För hotellgänget är läget så att Anders och Torgny vann igår och har därmed 3 av 6 och Anders har säkrat sin klass 3-status. För Linn har det gått troll i bollen och hon fick sin 4:e raka förlust och är klar för nerflyttning. Håll tummarna strax efter 10.

Rålann

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.