Växjöspelen

I de följande ronderna kom EP´s tappra gossar i tid till ronderna och resultaten blev därmed inte lika bra!! Men för vissa (som kommit i tid redan till första ronden spelade detta ingen roll!!). Så här gick det!
Robin: Vinst i gruppen!! Efter vinst med svart i första fick han spela svart igen i andra och detta med samma resultat. Detta innebar att han var klar gruppsegrare redan innan sista ronden och en remi i sista gav strålande 2½ poäng och det skall bli väldigt kul att se Robin i Mästarklassen i SM.
Johan: 2:a i gruppen. Vår andre pristagare blev Johan som efter den inledande vinsten plockade två remier, framför allt beroende på bra slutspel. 2 av 3 är ett bra resultat!
Sven: 3:a i gruppen. Efter att ha missat första ronden och med obehandlad halsfluss plockade Sven 1½ poäng på de två partier han spelade. Även detta ett väldigt bra resultat och frågan är hur det gått om han fått chansen att spela mot gruppsegraren.
Anders: 3:a i gruppen. Efter den inledande remin kom en försmädlig nolla men sedan avslutade Anders snyggt genom att spöa gruppvinnaren i sista. 1½ av 3 är godkänt!
André o Pontus: 3:a i gruppen. Efter den inledande vinsten blev det inte mer för André och Pontus. Lite för snabbt och slarvigt…
Rålann: 4:a i gruppen (suck). Även jag kammade noll efter den inledande vinsten. 1 poäng av 3 är inte godkänt, men……….

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.