Succé i Norrköping

I GP-tävlingen i Norrköping har Erik inlett mes att ta tre raka vinster!! Efter seger i första snabbschackspartiet mot en lågrankad motståndare ställdes han i andra snabbpartiet mot Sören Bogö med ett ELO på 2233. Inget som skrämde Erik som vann med de svarta pjäserna. Därmed var snabbpartierna slut och det blev långpartier. Och återigen svart, denna gång mot Rahul Kumar med ELO 2228 och ytterligare en seger!!
Med tre raka ligger han naturligtvis på delad förstaplats tillsammans med 9 andra och en halva före de fyra stormästarna Hillarp-Persson, Tikkanen, Brynell och Ernst. Fjärde ronden spelas i morgon kl 10 och då kan ni följa Erik live på nätet. Gå in via www.schack.se och klicka er via ”dagens livesändningar” till påskturneringen.
Även övriga EP-spelare sköter sig bra! Joel har 1½ poäng efter en remi mot en 21-spelare i tredje ronden. 1½ har även Sven som remiserade mot en orankad spelare i tredje ronden. Det är därmed svårt att veta hans spelstyrka så remi får betraktas som bra. André inledde med 2 förluster mot högre rankat motstånd och vann sedan mot en lägre rankad och har 1 poäng. 5:e spelare från EP är Johan som också förlorade sina första två mot högre rankat motstånd för att sedan spela remi mot 1300 i tredje.
Vill ni se resultaten så finns dessa på http://www.schack.se/svenskt-grand-prix/paskturneringen-anmalda-2/
LYCKA TILL!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.