SKOL-SM I KATRINEHOLM DAG 1

På fredagen åkte 13 spelare och 3 ledare/föräldrar till Katrineholm för årets skol-SM. Som vanligt har vi stor representation i äldsta gruppen där 7 av 37 kommer från EP. Men i år har vi även spelare i D, G, H och I-grupperna. Och det har börjat ganska bra för oss!!
I grupp A har Erik vunnit sina två matcher under fredagen och är med det såklart delad 1:a. Sven gjorde en stark insats i andra partiet där han spelade remi med mersmak, bara tiden hindrade honom från att vinna, mot 2:e-rankade Felix Toumainen med en ranking på nästan 2200. Övriga har gjort enligt ”boken”. Vinst mot lägre rankade och förlust mot högre. Detta innebär att Joel, André, Johan och Pontus har 1 poäng medan Stina står på 0.
I grupp D spelade Sigge ett väldigt bra första parti, som han vann och fick därefter möta en spelare med över 1500 i ranking och då blev det tyvärr en förlust. Men 1 av 2 är bra så här långt
I grupp G spelar Hamish, Astrid och Alice och här har det än så länge blivit enbart förluster. Detta till viss del beroende på att de spelar alldeles för fort…
Vår representant i H-gruppen är Gustav som inledde med en förlust, men som sedan studsade tillbaka med en vinst. Samma gäller för Luke i grupp I. En inledande förlust följdes upp med en vinst i andra.
Nu har precis lördagens spel startat. Den tuffa dagen med 4 partier för de äldre och 6 för de yngre. Nästa rapport kommer vid lunchtid då hälften av dagens partier spelats. Kan ni inte hålla er tills dess finns resultaten rond för rond på http://www.schack.se/schack-i-skolan/skoltavlingar/skol-sm/skol-sm-2017-resultat/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på SKOL-SM I KATRINEHOLM DAG 1

  1. Maria Johansson skriver:

    Lycka till alla barn och ungdomar !

Kommentarer är stängda.