TräPållen

I onsdags avgjordes höstversionen av Träpållen på Folkets Hus i Svedala och efter en ganska rafflande uppgörelse stannade Pållen kvar i Bara. Dock ingav onsdagens match hopp om att det snart skall bli ombytta roller igen!! Detta efter en mycket stark upphämtning av EP i andra ronden!!
Efter ett gediget arbete hade vi lyckats skrapa ihop 23 spelare och detta innebar att Bara endast kammade hem 4 extrapoäng med sina 27 spelare. En bra känsla hos lagledaren inför matchen!!
MEN: Orutinen hos våra nya spelare lyste tyvärr igenom. För nästan hela den tidiga gruppen var det tävlingsdebut och på undre halvan i laget hade vi även en comebackande Jonathan och två nya förmågor som vi hoppas fick blodad tand! Att det var första matchen för de flesta innebar att vi förlorade stort, 1-11 på dessa bord i första ronden. Eftersom vi samtidigt ”bara” vann med 7½-3½ på toppborden, där vi behövt sopa rent, var underläget i paus hela 8½-16½. Ett svårt läge….
MEN vi brukar vara bäst i andra halvlek när blodsockret återställts!! Så även denna gång: Toppborden gjorde 8-3, men det mest glädjande var att vår undre halva hade blivit av med premiärnerverna och spelade 6-6 med de mer rutinerade Baraspelarna. Ronden till oss med 14-11, men tyvärr var underläget från rond 1 för stort så sammanlagt triumferade Bara med 27½-22½.
Största glädjeämnet i laget var Ludvig från tidiga gruppen som kammade hem 2 vinster på den undre halvan. Övriga dubbelvinnare var André, Johan, Hannes, Nils och Gustav. 1½ poäng togs av Sven.
Men med rond 2 på näthinnan känns det som att Pållen blir vår igen till våren!!
PS Om någon tyckte jag var lite stressig i onsdags så var det för att jag var på väg till Malmö stadion för att se något som t.o.m. var viktigare än Träpållen!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.