Skrällar i ungdomsserien

Efter det obligatoriska internmötet mellan EP 1 och EP 2 (4-0) i ungdomsseriens första rond var det dags för start på riktigt i lördags. Och vilken start!!! EP’s båda lag ställdes mot Limhamns båda lag och här skrällde det till ordentligt!! 4-0 till EP 1 mot Limhamn 1!!! Sen kan man säga att Limhamn kunde haft bättre lag men man kan ju bara slå de som ställer upp!! och Limhamn var högre rankade på de två sista borden (men vad hjälpte det mot André o Johan!!
Samtidigt skrällde EP 2 mot Limhamn 2 och vann med 3-1 efter vinster av Hannes, Pontus och Nils. Detta innebär att EP 1 redan är klara för A-final och att EP 2 gör upp men Limhamn 1 om den andra finalplatsen!!
Denna andra rond var också starten för spel i de lägre serierna och här spelade EP 3 i division 3 med Sigge, Sache, Ludvig och Oliver och vilken debut av framför allt Oliver!! I första matchen åkte vi på stryk mot Bara Bönder 4 med 1-3 efter att Oliver vunnit sitt parti och i andra ronden klarade vi 2-2 mot Rörsjöns 2:a-lag efter att debutanterna Ludvig och Oliver vunnit!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.