EP Open

Med en rond kvar i EP Open är det stor spänning i vissa grupper och stor spänning i andra!
I grupp A vann Christian gruppfinalen mot David och har därmed tagit hem gruppen. Förvisso kan David komma ikapp, men då avgör inbördes till Christians fördel. Andraplatsen står troligen mellan David, med 2½ och Kent med 2 även om Holger och jag kan blanda oss i med våra 1½ poäng, men då skall mycket stämma!
I grupp B blir det ren final i sista ronden mellan Erik T på 3½ och Joel på 3. Dessa gör upp om segern. Skulle Erik T vinna kan Erik A gå upp på delad andra plats vid seger.
Grupp C är ett riktigt getingbo med tredelad ledning mellan Stig-Lennart, Thorsten och Johan på 2½ och med Christer L en halva efter. Här möts Stig-Lennart och Johan i sista medan Thorsten möter Håkan och Christer L har Christer P. Kanske svag fördel för Thorsten, men alla tycks slå varandra i den här gruppen så…
I grupp D har Pesach redan avgjort det hela med 4 raka vinster. Med detta är han hela 2 poäng före en trio bestående av Felix, Stina och Kristian på 2 poäng. Om andraplatsen utmanar även Pontus på 1½ men med Pesach kvar i sista blir det nog svårt för Pontus. Nyckelmatch om andraplatsen blir mötet mellan Stina och Kristian.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.