EP i toppstrid i juniorallsvenskan

EP har 2 lag i Linköping som just nu spelar i juniorallsvenskan. I division 2 gör 23 lag upp om 2 platser i nästa års division 1 och EP 1 är inblandade i toppstriden!! Efter 4 ronder av 6 har EP 3 vinster och 1 förlust. Detta mot suveräna Viking som troligen tar hem segern och förhoppningsvis vinner rubbet!
Efter Viking, som har full pott är det hela 5 lag som delar andraplatsen. Förutom EP är det Örgryte, LASK, Kristallen och Uppsala. EP möter Örgryte i en mycket viktig match!! Vinnaren lägger sig i ”vinnarhålet”. Detta eftersom LASK möter Viking (och förhoppningsvis förlorar) medan Uppsala, som vi redan mött och slagit, troligen får Viking i sista vid vinst!! Så EP har allt i egna händer!!
Följ de spännande matcherna på http://www.schack.se/tavling/ungdomstavlingar/juniorallsvenskan/juniorallsvenskan-2016/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.