Träpållen 6/11

Resultatet i höstensträpålle blev 24½-11½ till Sandlöparen, men det var ju inte det viktigaste utan jag hoppas att ni som var med tyckte det var kul!! Tyvärr hade ju våra motståndare inte så många nybörjare, vilket gjorde att det blev tufft för spelarna i den tidiga gruppen. Dessutom fick ju några av er möta vuxna men jag hoppas att det var roligt i alla fall!! Jag får säga till deras ledare att de får värva lite ”nyingar” till vårens returmatch!! Notabelt från tävlingen var Hannes B som blev den ende som vann båda sina partier!! Dessutom är det så att om vi räknar ”som förr” det vill säga w.o. för de spelare som inte har motståndare så hade vi vunnit!

Mest imponerande var uppslutningen! Vi har 18 barn som spelar i de två onsdagsgrupperna och av dessa var 17 på plats i Sandby (+ en extra lillebror, Liam). Häftigt!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.