Holbæk Løvfald 2022 – ännu en Hannes!

Luke får sitt pris av turneringsledaren Ove

Till Holbæk och Danmark for vi igen den 9-11 september, för nionde gången, även om vi den här gången var ett ganska litet sällskap – Luke, Stina och jag (Håkan). Det blev spel i mycket jämna och spännande grupper, med mig i Mester, Stina i grupp 6 och Luke i grupp 7.

Stina fick det tungt, och fick nöjda sig med en vinst på de fem ronderna. Luke inledde sin vana trogen tyvärr med en förlust på fredagkvällen, men radade sedan upp vinsterna och defilerade i mål med en remi på en fin andraplats. Själv fortsatte jag remitåget och gjorde ännu en Hannes genom att sluta tvåa i min grupp på bara fem remier.

Det blir såklart fler resor till Holbæk! Deras helgturnering spelas en gång på våren (juni) och en gång på hösten (september). Häng gärna med. Här är höstens resultat!

/Håkan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.