O Ännu bättre!!!

Eftermiddagens ronder bjöd på ännu mer framgångar för de gode från Svedala!!! Och de 2-3 topp-10-platser jag hoppades på inför tävlingen kan nu bli en realitet (och om solen lyser på oss i morgon kan de t.o.m. överträffas!!
A:
Sven studsade tillbaka efter förlusten mot Joar och noterade 2 remier mot andra toppspelare under eftermiddagen. Detta placerar honom som klart bäste EP:are på en fantastiskt fin 3:e plats. Skulle han hålla denna blir det hans bästa skol-SM någonsin, men morgondagens motstånd är inte att leka med!!
Pontus och Erik leker siamesiska tvillingar och båda följde upp morgonens poäng med en remi och en vinst. Med 3½ poäng placerar de sig som 11:a och 12:a och tyvärr kan inte båda klättra ytterligare i morgon eftersom de möts i första partiet i morgon. Men den som vinner klättrar definitivt upp på topp-tio inför sista.
Joel fortsatte starkt och vann första efter lunch och stod troligen på vinst i andra också när tiden gick ut. Dessförinnan hade han missat en damvinst! Men 3 av 6 och en 15:e plats som debutant i A-gruppen är mer än godkänt!!
Johan gjorde tvärtom och förlorade första för att sedan vinna andra ronden. Med 2½ är han på 21:a plats, men lovar att klättra i morgon!!
B:
André följde upp morgonens vinster med ytterligare 2 vinster, vilket innebär att han plockade samtliga 4 poäng under dagen!! Med fyra poäng närmar han sig nu topp-10 och ligger för närvarande på 13:e plats.
Stina är kanske på väg mot sitt bästa skol-SM någonsin efter en vinst och en förlust under eftermiddagen. 3½ poäng och en 20:e plats. En vinst till i morgon och det blir övre halvan och kanske tredjedelspris!!
F
Sigge är väl den som inte riktigt har fått till det. Detta beroende på alltför snabbt och slarvigt spel, något som 3 plaskmattar under dagen skvallrar om. Dagens sex partier resulterade i 2 vinster och 4 förluster och med 2 poäng placerar han sig som 58:a av 64.
I
Hamish kom igång på allvar idag och noterade 3 vinster, en remi och bara 2 förluster på sina sex partier. Detta ger en hedrande 25:e plats av 39 deltagare för vår yngsta debutant!

Summa sumarum är väl att tränarens utskällning igår kväll hade förväntad effekt och om det inte går alltför illa i morgon kanske jag får sitta kvar några onsdagar till!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.