inför Sista

Dagens första rond, ronder för de yngsta, gav ganska bra resultat.
A
Tyvärr förlorade Sven efter en felräkning där han förlorade två pjäser mot torn i stället för att vinna kvalle. Ajajaj, där rök den riktiga topplaceringen och bäste EP:are är nu Erik som vann det inbördes mötet mot Pontus. Eftersom även Joel och Johan vann radar vi nu upp oss som Erik 7:a, Sven 8:a, Joel 12:a, Pontus 14:e och Johan 16:e. Detta innebär att de alla har chans på topp 10 och dessutom slipper vi inbördes möten.
B
Här kammade både André och Stina hem hela poängen och med André på 8:e och Stina på 14:e har vi även här båda chansen till topp 10. Helt fantastiskt!!
F
Sigge spelade extremt snabbt i första och förlorade ett tornslutspel som han hade vunnit om han hade tänkt en sekund extra ibland!! I andra mötte han en tjej som spelade ännu snabbare och slarvigare så det vann han. Med 3 poäng av 10 ligger han 56:a
I
Hamish gjorde tvärtom. Vinst i första och förlust i andra ger 4½ av 10 och en mycket imponerande 25:e plats.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på inför Sista

  1. Maria Johansson skriver:

    Håller alla tummar jag har nu de sista ronderna!

Kommentarer är stängda.