SM

Endast 6 tappra EP:are har orkat ta sig upp till Uppsala och årets SM, men vilka deltagare…..

Enda chansen på en SM-titel har Torgny som spelar i Veteran-SM-gruppen. För veteraner finns en SM-grupp och en allmän grupp och i år har Torgny således satsat på den tuffare SM-gruppen! Detta innebär mycket tufft motstånd och Torgny är rankad 6:a från slutet i gruppen. Efter 7 av 9 ronder ligger han på 47:e plats av 52 (samma som hans ranking i gruppen) efter 1 vinst, 3 remier och 3 förluster-

I klass 1 spelar Rålann o Erik med blandade resultat. Efter 5 ronder har Erik samlat 2½ poäng efter en tveksam start med 0 0 ½ i de tre första, men därefter en stark upphämtning med 2 raka vinster. Motsatt vär har Rålann gott där det efter en lovande inledning ½ 1 ½ har blivit två raka ägg…

Enda representanten i klass 2 är SM-debuterande Joel som redan är klar för fortsatt spel i klassen efter 0 1 1 1 0 och därmed är de 3 poäng som behövs för att inte trilla ur hemma.

Bäst går det för våra klass 3-spelare. Här är André obesegrad och i ledning i gruppen efter ½ ½ 1 1 1. Detta ger ledning i gruppen ½ pinne före morgondagens motståndare och 1 pinne före trean i gruppen som han möter i sista ronden på söndag. Även Johan har spelat bra i klass tre och hade ledningen i sin grupp innan det tyvärr blev en förlust idag. Med 1 ½ 1 1 0 ligger han trea en halv pinne efter de delade ledarna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.