Halvvägs

Så är halva tävlingen, 4 av 8, avverkad för de äldre och nästan halva, 5 av 11, för de yngre. Förmiddagen bjöd på följande resultat:
Grupp A: Erik L tog tätposition vad gäller vår lilla skara. Tcå vinster och 2½ poäng. Hannes vann morgonens parti och fick som belöning en ny 2000-spelare. Bra spel igen, men tyvärr föll han i slutet. Mittplacering med 2 poäng. Stina vann också morgonens parti och inledde starkt i andra med att vinna pjäs. Men…. Och därmed 1 poäng.
Grupp B: Max vann dagens första parti och hade klar vinst i andra, bl.a. missade han matt i 2, när tiden gick ut! Surt men med i matchen med 2 poäng. Ludvig havererade tidigt i första partiet och förlorade snabbt men kom igen i andra och spelade vackert ut sin motståndare.
Grupp C: Sigge inledde dagen med ett riktigt långt och bra parti där han tyvärr förlorade ett tornslutspel med vardera 2 fribönder. I förmiddagens andra match fick han möta en motståndare med 1600 i ranking. Efter att ha förlorat tre bönder spelade han upp sig och lyckades till slut få in remischackar. 1½ poäng.
Grupp E: Erik M spelar alldeles för snabbt och förlorade tyvärr båda partierna. 0,5 poäng och frirond nu efter lunch.
Grupp F: Alrik inledde med 2 vinster och låg med i täten när han fick Noah i femte och tyvärr förlorade. 3 poäng. Marcus blandar och ger! Förlust-vinst-förlust ger 2 poäng hittills. Astrid lyckades äntligen vinna ett parti och har nu 1 poäng. Hamish spelar som vanligt alldeles för fort och har ännu inte lyckats, men den som väntar på något gott!
Grupp G: Gustav har motsatt rad mot Marcus, nämligen vinst-förlust-vinst och nu 2½ poäng.
Grupp H: Även Luke spelar lite väl fort ibland men är med i toppen efter förlust-remi-vinst och 3 poäng. Kanske den som har bäst chans på en topp-10-placering!
Grupp I: Efter en inledande förlust på morgonen satte Algot två vinster och är med 3 poäng hyfsat med strax under toppen.
Nästa rapport kommer ikväll och om ni inte orkar vänta tills dess så kolla resultaten på http://schack.se/schack-i-skolan/skoltavlingar/skol-sm/anmalda-spelare-skol-sm-2018/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Halvvägs

  1. Maria Johansson skriver:

    Lycka till med andra halvan, alla ungar!

    /Mamma Maria

Kommentarer är stängda.