Start för ungdomsträningarna!

Den kommande veckan är det skolstart för de flesta! Vi börjar ungdomsträningarna på onsdag (19/8) och och bjuder som vanligt in alla från nybörjare till erfarna ungdomar att träna på klubblokalen på Kyrkogatan 36B i Svedala!

Precis som i våras har vi en nybörjargrupp och en fortsättningsgrupp parallellt med start kl 17.20! Den sena gruppen med erfarna ungdomar börjar som vanligt 18.45.

Program för våra grupper kommer efter lägret (som är den 4-6 september, se separat utskick) men första veckan kommer vi köra lite avrostningsspel och andra veckan (26/8) startar vi med första omgången av barometern, som sedan spelas regelbundet över hela det kommande året. Inget krav på att delta alla gånger, vi spelar med de som är närvarande varje gång.

Vi återkommer så småningom med information om ungdomsturneringar under hösten, men ganska mycket kommer att ställas in pga Corona. Bland annat vet vi redan nu att det inte blir något Skol-SM 2020.

Väl mött till klubbens ungdomsverksamhet säsongen 2020/21!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.