Uppdatering om COVID-19, 2020-08-19

Hej schackvänner!

Styrelsen har i helgen uppdaterat rekommendationerna för klubbens aktiviteter i klubblokalen. Vi har beslutat att fortsätta med ungdomarnas verksamhet på onsdagar, men att måndagsverksamheten håller stängt åtminstånda september ut. Vi kommer att fortsätta lyssna noga på folkhälsomyndigheten rekommendationer, och fortsätta uppdatera informationen som gäller vår verksamhet till medlemmarna. Om läget ändras så kommer vi att meddela detta via mail och information här på hemsidan. Kolla gärna www.enpassant.se med jämna mellanrum.

Viktigt: Rutiner vid träning och tävling

  • Håll dig hemma om du uppvisar symtom av förkylning eller luftvägsproblem.
  • Tvätta händerna noga före och efter träning, flytande tvål finns både på toaletten och i köket, och det finns också möjlighet att sprita händerna
  • Det vanliga om att nysa och hosta i armvecket osv

Vi kommer också fortsätta med turneringar på lichess varje måndagkväll kl 18.30, kontakta gärna Håkan eller Roland för instruktioner om du vill delta! Vi uppmuntrar såväl ungdomar som vuxna på olika nivåer att vara med, ju fler vi är, desto roligare.

Med hopp om en lite mer schack på horisonten!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.