LÄSKIGT LÄGE

Tyvärr inleddes matchen mot Växjö på sämsta möjliga sätt när Johan, som jag hade räknat som en trolig 1:a, gick vilse redan i öppningen och förlorade snabbt. I ett försök att vara lite taktiska hade vi satt upp Andy på bord 1 mot 2196-spelaren och även han förlorade ganska snabbt. Tack och lov har vi Pontus, som uppenbarligen vaknat på helt rätt sida!! och nu tog sin tredje raka vinst och reducerade till 1-2 och gav oss lite hopp!!
För övriga har Sven 2 bönder mer och bör vinna! Erik T står exakt lika, men är en bättre schackspelare i grunden så jag hoppas på vinst…. Erik A har en bonde mindre och får kämpa för remi. Prognosen är 3-3 och fortsatt spänning i turneringen.
För lag 2 går det desto bättre. Gustav och Josefin har vunnit sina partier medan Stina förlorat mot motståndarnas enda bra spelare. Hannes och Nils ser också ut att vinna medan Erik B har 2 bönder mindre och får kämpa för en halva. Hur som blir det nog första vinsten för EP2
HEJA OSS!!

This entry was posted in Okategoriserade, Seriespel ungdomar, Turneringar externa, Ungdomar. Bookmark the permalink.

One Response to LÄSKIGT LÄGE

Comments are closed.