Mängd slår Klass

Dagens träpålle slutade med en mycket knapp förlust med 24-26. Detta trots att vi bara spelade med 18½ spelare mot Baras 31!! Detta innebar att bara cashade in 13 bonuspoäng och således vann vi på brädena med 24 – 13, men förlorade ändå!!
Hoppet tändes till viss del när min sista vädjan resulterade i att Lukas ställde upp. Dessutom lyckades vi övertala Sacharias lillasyster Savannah att hoppa in och eftersom dessa tog 1½ av 3 i stället för att Bara skulle få ännu mer bonuspoäng så var det väldigt betydelsefullt.
Nu blev det jämnt ända in på mållinjen där tyvärr några partier kantrade över till Baras fördel och avgjorde matchen!! Trots allt en god insats av oss!!!
Mest gångbara namn i EP var Erik (Kan det vara E som i EP och E som i Erik som gör det???). Erik T, Erik A och en inhoppande Erik B sopade rent och tog 6-0!! Övriga dubbelsegrare blev André, Stina, Hannes och Gustav!!!
Tack för idag och till våren tar vi tillbaka pållen!!!!
Rålann

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.