Bra start trots resestrul

I helgen är EP´s ungdomar i Göteborg för att försöka kvalificera sig till juniorallsvenskans division 1 och därmed placera EP som en av landets 5-6 mest framgångsrika juniorklubbar!! Dagen startade inte så bra eftersom tåget vi skulle åka med blev inställt (akut personalbrist!?) och ersattes av buss. Limhamn, som skulle åkt med samma tåg fick direktbuss till Göteborg och var framme i god tid medan vi fick bussen som gick inom alla stationer så vi var framme vid Göteborg C strax före 1 och spelet skulle börja 1. Spelstarten skjöts upp en kvart och kidsen hittade en buss och anlände precis innan spelet startade.
Med tanke på dessa förutsättningar får 2-2 för lag 1 (vinster för André och Johan) mot Linköping och 3-1 för lag 2 (vinster för Stina, Pontus och Nils) ses som en stor framgång.
EP är med knapp marginal rankade 2:a i tävlingen och EP 2 är rankade 10 av 17 lag! Men det är tätt!! Topprankade är SK Rockaden 2 med 1688, Limhamn 2 med 1680 och sedan EP med 1660. Därefter följer Örgryte med 1622 (som EP1 möter nu i rond 2), Trojanska hästen 1564 (som EP 2 möter) och Linköping 1519. Som synes en tuff uppgift att knipa en av de två första platserna!!!
Följ utvecklingen på http://www.schack.se/category/juniorallsvenskan/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.