PÅLLEN hemma i stallet igen!!!

I kväll spelades vårupplagan av Träpållen och efter 3 raka förluster kan vi nu glädja oss åt att ha pållen hemma i stallet igen!! Detta efter en fantastisk breddinsats där nästan alla ungdomar i klubben ställde upp och fixade så att pållen kom hem!!
Men vi tar det från början: 22 taggade EP-spelare mötte upp i Dalby för att ta sig an 27 motståndare sammanplockade från Dalby-Sandby-Staffanstorp. Detta innebar att varje rond inleddes med att vi låg under med 0-3. Men som vanligt: Vi är bäst och de är flest och idag var vi bättre än de var många!! Ganska snabbt började det trilla in poäng till oss och efter 15 vinster, en remi och bara 6 förluster gick vi till halvtidsvila med betryggande 15½-9½.
Efter att ha styrkt oss med saft och kakor var det dags för rond 2 och även om det blev lite jämnare var det aldrig något snack om saken. 12 vinster, 2 remier och 8 förluster gav 13-12 och sammanlagt 28½-21½ och Pållen tillbaka där den hör hemma!!
Av 22 spelare från EP var det hela 8 stycken som vann båda sina partier: André, Pontus F, Hannes E, Stina, Piotr, Ludvig, Melvin och Pontus H. 1½ poäng togs av Sven, Johan och Hannes B.
Slutligen måste jag nämna Pontus H som kom till sin första träning i onsdags, hade ett annat engagemang så mamma fick ilköra honom till Dalby, varpå han går in och vinner båda sina matcher!! Med ”nybörjare” av den kalibern kan vi nog gjuta fast Pållen i klubblokalen!!
Sen måste våra nya ungdomsledare berömmas!! Spelarna i den ”tidiga” gruppen, som jag hade hoppats skulle klara att spela jämnt, vann sina match i matchen med 13½-11½. Imponerande!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.