Finalförlust för EP

Tyvärr fick EP stryk i ”finalen” mot Västerås. 1-3 slutade det efter att Erik var den enda som lyckades bärga en poäng. Med detta tätnar det i toppen och trots förlusten är EP i högsta grad med och hugger om de två platser som leder till division 1.
I toppen har vi nu Västerås med 8 poäng, följda av Täby med 7 och sedan Stockholm, EP och Manhem 2 med 6 poäng. I näst sista ronden möter vi Stockholms SS och kommer att vara klara underdogs eftersom SSS toppar med Martin Lokander med 2385 i ELO (något att bita i för Erik!), följt av 2096, 1846 och 1514. Och när nu laguppställningarna kom upp visade det sig att EP gjort en taktisk rockad så att Sven och André bytt plats. Troligen med planen att Sven o Johan skall vinna och sedan hoppas man att Erik eller Andy ska kapa åt sig en halva. Få se om det lyckas!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.