Guld o Brons i Skånska skolmästerskapet

När skånska skol spelades på Mellanhedsskolan tog EP både guld o brons i juniorklassen. Detta genom André som segrade och Pontus som kom trea. Detta var de enda EP’arna som deltog i junior, där vi dominerat de senaste åren.
I kadettklassen representerades vi av Hannes B som kom på en stark 18:e plats i en grupp där de flesta är 2 år äldre.
Vår enda minior var Sigge som med 3 av 6 kom på 10:e plats.
I yngre minior däremot hade vi inte mindre än 6 deltagare (skall vi bli lika dominerande här som i junior?). Allra bäst lyckades Oliver som med 4½ av 7 kom på en mycket stark 5:e plats. Detta i en mycket jämn klass där både Marcus och Alrik tog 4 poäng och efter särskiljning blev 9:a, Marcus, och 11:a, Alrik. Även detta mycket starka prestationer!
Vi hade också 2 debutanter i Luke och Gustav som tog 3 poäng och placerade sig som 20:e och 21:a. Imponerande!! Slutligen hamnade Astrid på en 26 plats med 2 inspelade poäng. Som synes lite som skiljde!
Detta var första etappen i Skånes SF’s GP som fortsätter med skol-SM 7-9 oktober och MaSken/ÅlEn den 22 oktober. Missa inte att anmäla er till detta!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.