Ungdomsseriens div 1 har tjuvstartat

Ungdomsserien tjuvstartade förra helegen med matcher i division 1, där EP 1 och EP 2 spelar. Serien inleddes med dubbelmöte mot LASK, men tyvärr var det 1:a-lag mot 2:a-lag så riktigt spännande blev det aldrig. EP 1 körde över LASK 2 med väntade 4-0, medan Pontus i EP 2 tog en något överraskande halva mot en mycket högre rankad LASK:are och därmed räddade dagen så att EP 2 – LASK 1 blev ½ – 3½. Således kan vi säga att EP vann med 4½-3½
Den 15:e fortsätter spelet och då startar även div 2-4 med spel för EP 3 och EP 4. Här har EP 1 en viktig bortamatch mot Limhamn 1 medan EP 2 troligen kommer att behöva skjuta upp sin match eftersom Oxie är på resa i Tyskland.
Övriga EP-lag som ger sig i elden är EP 3 som åker till Lund för 2 matcher mot Ystad 1 och LASK 5 medan EP 4 har sammandrag i Staffanstorp? (eller kanske Dalby) där de skall möta MAS 2, Bara Bönder 2 och Helsingborg 4.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.