Vi kunde stannat hemma….

…och spelat mot varandra!! Speciellt vissa av oss! Efter gårdagens inledning mot Hannes har Stina idag mött Erik och Sven och i nästa rond, efter lunch, är det dags för Pontus!! 4 klubbkompisar på 5 ronder i Lindesberg. Lite trist!! Speciellt eftersom hon förlorade både mot Sven och Erik.
Halvvägs genom turneringen är det Erik som går bäst med 3 poäng av 4 efter att i senaste ronden vunnit ett bondeslutspel som var taget direkt ur instruktionsboken! Samtidigt på bordet bredvid vevade även Johan hem ett bondeslutspel till ledarens stora glädje och har tillsammans med Sven 2½ poäng och slagläge!
Joel och André har en vinst och en förlust under förmiddagen och har 2 poäng. Hannes har en halva idag och sammanlagt, medan Pontus förlorat båda och ligger kvar på 1 poäng. Detta ger följande placeringar:
7. Erik, 9. Sven, 10. Johan, 14. Joel, 16 André, 23. Stina, 24. Pontus och 27. Hannes
Sigge vann äntligen ett parti och ligger med 1 poäng på 42:a plats av 51, men har spelat bättre och bättre så vi hoppas att det skall trilla in lite fler poäng så småningom. Samma gäller för Astrid som spelar lite väl fort och som efter 4 förluster fick frirond och därmed har 7 poäng och ligger på 37:e plats av 41. Lite lugnare så skulle det gå bättre!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.