Klart för GP-final

20-21 maj spelas årets GP-final för Skånes SF i Limhamn. Här har det länge varit klart att EP dominerar juniorklassen och har 4 av 6 finalplatser. André leder hela tävlingen och sedan kommer Stina som 3:a, Pontus 4:a och Sven 5:a. Detta innebär att EP har goda chanser att kamma hem juniorklassen årets GP!!
I miniorklassen är det 14 som går till final och här har vi bara en representant och det är Sigge som från sin 11:e plats inför finalen får svårt att nå pallen!
Yngre miniorklassen spelar bara på lördagen och här fick vi med hela 7 spelare till final efter helgens lyckade knatte-SM. Detta innebär att vi dominerar även denna klass med 1/3 av finalfältet. Egentligen går 20 spelare till final, men eftersom Otto och Algot delar 20:e platsen blir det 21 finalplatser. Inför finalen har vi Oliver (6), Marcus (8), Alrik (9), Gustav (14), Luke (19) och Otto och Algot (20).
Med 12 deltagare till final är vi störst i Skåne tätt följda av LASK med 11, Eslöv och Sandlöparen med 8 och Limhamn med 7. Totalt har 9 klubbar deltagare i finalen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.