SKOL-SM INFÖR SISTA

I grupp A biter sig Erik kvar i toppen efter en remi i näst sista ronden. Med 5 poäng ligger han på delad fjärde plats en halv poäng bakom ledartrion. En vinst i sista kan ta honom upp på medaljplats och med lite tur med övriga resultat har han t.o.m. chans på titeln!
Sven tog plats som näst bäste EP:are genom att vinna sitt parti och han ligger nu på en 10:e plats med 4½ poäng inför sista. Tyvärr förlorade både Joel och André sina partier trots lovande ställningar. Detta innebar att Joel dalade till 13:e och André till 15:e plats med 4 poäng. Dock med chans till topp-10 om de vinner i sista. Upp på fyra poäng gick också Pontus genom att vinna sitt parti. Tyvärr har han dålig kvalle efter att ha lämnat w.o. i fredagens första rond. Med detta ligger han på 18:e plats. Johan föll till 19:e med 3½ poäng efter att ha förlorat medan Stina vann och nu är uppe på 28:e med 3 poäng.
I Grupp D förlorade Sigge ett långt parti och föll till 29:e plats med 3 poäng.
I Grupperna G, H och I har man hunnit med 2 partier i G-gruppen har både Hamish och Alice vunnit ett och förlorat ett. Astrid förlorade tyvärr båda sina. Hamish ligger på 43:e plats med 18 poäng medan Alice gick upp till 52:a plats med 15 poäng. Astrid ligger kvar på 54:e med 10 poäng.
I H-gruppen förlorade Gustav första medan andra partiet slutade remi. Detta ger honom en 20:e plats med 19 poäng. Luke gjorde som Hamish och Alice och vann ett och förlorade det andra. Med 20 poäng ligger han på 16:e plats inför sista.
Vi håller alla tummar vi har för en lyckad avslutning!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.