TÄTT MED EP:ARE I TOPPEN!

Efter fyra raka vinster spelade Erik remi i femte och höll sig kvar i täten. Tyvärr blev det sedan förlust mot Martin Jogstad i lördagens sista parti. Detta innebär att ledningen delas av tre spelare på 5 poäng med Erik på fjärde plats med 4½. Även Joel hade oturen att lottas mot Martin J fast i eftermiddagens första rond. Stryk där men vinst i nästa gör att även Joel är med och slåss i toppen. Just nu 8:a på 4 poäng. Två vinster under eftermiddagen gjorde att även André ligger på 4 poäng på en 11:e plats.
Därefter följer Johan och Sven på 13:e och 14:er plats med 3½. Pontus har 3 och ligger 23:a medan Stina med sina 2 poäng ligger på 30:e plats av37 deltagare i A-gruppen
I grupp D förbättrade Sigge sin position med två vinster och klättrade till 23:e plats av 42 med 3 poäng.
Av våra tre musketörer i G-gruppen har Hamish fått lite fart och avslutade dagen med två vinster. Han ligger med detta på 46:e plats med 14 poäng.Sedan ligger Alice 53:a med 11 och Astrid 54:a med 8 poäng.
I grupp H är det varannan som gäller för Gustav. Med 16 poäng placerar han sig mitt i fältet på en 16:e plats av 31. 16 poäng har aven Luke som med detta ligger på 14:e plats bland 29 spelare.
Med lite flyt under dagen kan EP dra in fler topp 10 placeringar än på många år! Flera spelare i A-gruppen har chansen och även Luke och Gustav skulle kunna gå upp på topp 10 med två vinster av tre idag!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *