Säsongsstart 2018

Hej Alla!!

Nu är det snart dags för en ny säsong och när skolorna i Svedala startar så drar även vi igång ungdomsschacket. Följande tider gäller för säsongsstarten:

Tisdag 21/8: Start för nybörjargruppen, som vi hoppas kommer att växa i år! Speltid är 18.00-19.15. Alla intresserade är välkomna. Därefter spel 18.00 – 19.15 varje tisdag.

Onsdag 22/8: Start för fortsättningsgruppen. Speltid är 18.00-19.15 (ibland lite senare). Nytt för i år är att vi funderar på en Elo-turnering under hösten eftersom vi tror att tillräckligt många av de yngre nu fått Elo-tal.
Onsdag 22/8: Även start för elitgruppen. Speltid är 19.30 – c:a 21.30. I elitgruppen kommer vi att varva träning på onsdagar med Kent och Rålann med torsdagsträning med Stellan. Program för detta kommer så småningom.

Måndagen 3/9: Start för vuxengruppen. 18.30 och vi börjar med traditionellt handikappsnabbschack.

All verksamhet är i klubbens lokal på kyrkogatan 36. Är du intresserad så är det bara att dyka upp på någon av träningarna. Har du frågor eller vill veta mer om våra turneringar så maila raalann.j@gmail.com

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

5 Responses to Säsongsstart 2018

Comments are closed.