Ungdomsseriens avslutning i Helsingborg

Våra tre lag i Ungdomsserierna avslutade sina äventyr i helgen! Det var sammandrag i Helsingborg, dit alla åkte. Lite stolpe ut för våra lag, men alla verkar ha haft roligt!

Vi tackar speciellt Stina för hennes insatser i Ungdomsserien genom åren, och vi får klara oss utan dig nästa säsong, då du nu fallit för åldersstrecket.

Helsingborgs ASK – EP1    4 – 0
EP1 slutade sexa i div 1

En Passants förstalag borde få pris för mest konsistenta lag! Här spelade Stina, Sigge, Ludvig och Oliver alla fem matcher, och fick fantastiskt motstånd i alla matcher. I den här matchen kom hemmalaget med bra manskap, och även om siffrorna blev väl stora så var matchen betydligt jämnare än så, och skrällen var nära! Alla fyra stod vid något tillfälle riktigt bra, men tappade på något taktiskt, vilket man ofta gör mot högre rankat motstånd. Grattis till er för en väl genomförd serie i div 1, och väl mött igen i div 2 nästa år!

Limhamns SK 2 – EP2    2 – 2
EP2 slutade trea i div 3

Vi behövde vinna matchen för att ta oss upp på de två platser som gav uppflyttning, och även här såg det positivt ut ett tag. Även Limhamn hade ett riktigt bra lag denna dag, framför allt kanske för att deras förstalag hade en direkt avgörande final mot LASK i högsta divisionen, vilken de också lyckades vinna. I den här matchen blev det bra motståndare på alla fyra borden för våra spelare, och Algot förlorade tidigt mot sin rutinerade motståndare. Storebror tog revansch på ett övertygande sätt, och ställningen var länge 1-1 med fortsatt chans till seger. Rouven kom ut bra ur öppningen, men tappade efter hand, och var mycket nära att hålla remi i ett tornslutspel med bonde under. När han förlorade handlade Lukes parti mer om tredje- eller fjärdeplatsen, men Luke gav allt, fick in ett förkrossande kungsangrepp och vann.
Spelade i laget gjorde (i ordning av antalet spelade partier): Luke, Marcus N, Markus A, Alrik, Algot, Gustav, Otto och Rouven. Grattis!!!

EP3 spelade tre matcher i nybörjarserien och slutade trea

Det är mycket varierande vilka spelare som kommer till spel i nybörjarserien. Något av motståndarlagen var helt utbytta från förra gången, medan vi ställde upp med nästan samma spelare som vid omgången i januari. Det viktigaste är att alla ska få chansen att spela med klocka,  att det finns någon nära till hands att hjälpa till, och att alla som spelar går hem med ett leende på läpparna och ett pris i handen!
Vi säger grattis till Liam, Markus A, Hebbe, Affe och Kasper, samt Freja som var med i januari, men saknades den här gången. Såhär stillfulla och färgkoordinerade var våra spelare:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.