Ungdomsserien

I lördags satte ungdomsserien igång på allvar och vi hade tre lag i hetluften. I division 2 hade EP 1 redan spelat en rond där det blev storstryk mot Limhamn 1 med 3½-½. Nu var det dags att möta Eslövs förstalag och då gick det bättre! En snabb 2-0-ledning ordnades av Luke och Alrik. Sen dröjde det en lång stund innan Sigge rutinerat lyckades avveckla till ett tornslutspel där spelarna hade varsitt torn och a-, f-, och h-bönder. Stenremi och segern bärgad. Tyvärr förlorade Oliver sitt parti men seger med 2½-1½. I en mycket jämn serie där alla lag tagit poäng och inget lag har tagit 2 segrar ligger vi nu på 5:e plats men det skall vi nog ändra på!!
EP 2 var ännu snabbare i sin match i division 3 mot Ystad 1. Innan chaufför Niklas hade hunnit parkera bilen för att gå till spellokalen hade Algot och Marcus ordnad 2-0 till de goda. Dessa vinster följdes sedan upp av Rouven och Gustav till en stabil 4-0-seger. I och med att de andra 2 matcherna slutade 2-2 så leder vi redan tabellen! Ställningen i division 2 och 3 kan ni hitta här
EP 3 spelar i division 4 och hade att åka till Bara för att möta Bara Bönder 2 och Helsingborgs ASK 5. Tyvärr drabbades vi av ett återbud på fredagen så det blev till att åka med 3 spelare till Bara. I första matchen mot Bara tog Hebbe hem en snygg seger men eftersom övriga förlorade blev det tyvärr 1-3 i matchen. Samma siffror noterades mot Helsingborg, men nu var det Kasper som stod för poängplockningen. Noterbart från denna match var att den startade 5 i elva och var slut 5 över! DEt gick således lite väl fort och då blir det si och så med poängen. Tyvärr finns det ingen länk till denna serie så vi bjuder på en actionbild från rond 1 i stället!

Alfons, Hebbe och Kasper i djupa tankar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.