Bra men få!!!

Så var det äntligen igång i alla divisioner i ungdomssserien. Tyvärr lyckades vi inte samla fulla lag, men som vanligt spelade de som var där riktigt bra och på fem spelade matcher tog EP 3 vinster och 2 oavgjorda!! Av 16 spelade partier noterades 12 vinster, 1 remi och bara 3 förluster!!!
Lag 1 tog sig an ärkefienden Bara Bönder 1 och efter snabba vinster från Erik T och Sven såg det bra ut. Sedan förlorade André lite slarvigt medan Pontus låg under med en bonde. Detta lyckades han tack och lov hålla och med en remi räddades segern.
Efter första rondens oavgjorda mot Hässleholm kan det bli en målskillnadsaffär vem som går till A-slutspel i div 1. Om Hässleholm slår Bara i sista med mer än 2½-1½ behöver vi ta poäng mot Limhamn 1!!
I division 2 spelade Erik A, Nils och Gustav och således en w.o. och 0-1 från start i båda matcherna. Med viss tur lyckades Erik vinna båda sina partier och med stor säkerhet vann Nils sina. Tyvärr gick Gustav vilse i spelöppningen i båda sina partier och förlorade vilket innebar att vi där fick 2 oavgjorda och en delad 4:e plats efter första sammandraget.
I division 3 spelade Stina, Josefin och Sigge och således även här 0-1 från start. Detta bekymrade inte våra tappra spelare utan samtliga vann sina partier i båda ronderna och vi fick därmed med oss två 3-1-segrar. Eftersom inget av lagen i det andra sammandraget lyckades vinna 2 leder vi serien inför fortsättningen!
Och fortsätter gör det den 7:e december och då hoppas jag verkligen att vi kan få ihop fulla lag. Då spelar EP 1 hemma mot Limhamn 1, medan EP2 och EP3 reser till Eslöv för matcher mot Limhamn 4 och Rörsjön 1 (EP2) och Eslöv 3 och Oxie (EP3). Boka gärna in denna dag redan nu!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.