TräPållen

I onsdags avgjordes höstversionen av Träpållen på Folkets Hus i Svedala och efter en ganska rafflande uppgörelse stannade Pållen kvar i Bara. Dock ingav onsdagens match hopp om att det snart skall bli ombytta roller igen!! Detta efter en mycket stark upphämtning av EP i andra ronden!!
Efter ett gediget arbete hade vi lyckats skrapa ihop 23 spelare och detta innebar att Bara endast kammade hem 4 extrapoäng med sina 27 spelare. En bra känsla hos lagledaren inför matchen!!
MEN: Orutinen hos våra nya spelare lyste tyvärr igenom. För nästan hela den tidiga gruppen var det tävlingsdebut och på undre halvan i laget hade vi även en comebackande Jonathan och två nya förmågor som vi hoppas fick blodad tand! Att det var första matchen för de flesta innebar att vi förlorade stort, 1-11 på dessa bord i första ronden. Eftersom vi samtidigt ”bara” vann med 7½-3½ på toppborden, där vi behövt sopa rent, var underläget i paus hela 8½-16½. Ett svårt läge….
MEN vi brukar vara bäst i andra halvlek när blodsockret återställts!! Så även denna gång: Toppborden gjorde 8-3, men det mest glädjande var att vår undre halva hade blivit av med premiärnerverna och spelade 6-6 med de mer rutinerade Baraspelarna. Ronden till oss med 14-11, men tyvärr var underläget från rond 1 för stort så sammanlagt triumferade Bara med 27½-22½.
Största glädjeämnet i laget var Ludvig från tidiga gruppen som kammade hem 2 vinster på den undre halvan. Övriga dubbelvinnare var André, Johan, Hannes, Nils och Gustav. 1½ poäng togs av Sven.
Men med rond 2 på näthinnan känns det som att Pållen blir vår igen till våren!!
PS Om någon tyckte jag var lite stressig i onsdags så var det för att jag var på väg till Malmö stadion för att se något som t.o.m. var viktigare än Träpållen!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.