Tre Raka för EP

EP motsvarade favoritskapet mot Örgryte och vann matchen med 3½-½. Samtidigt gjorde Västerås processen lika kort med LASK och efter tre ronder toppar Västerås med full pott före EP som också har full pott men 1½ partipoäng sämre. Därefter kommer favoriterna Stockholms SS och Täby med 5 poäng vardera.
I söndagens första rond spelar EP mot Västerås i en på pappret mycket oviss match där EP är mycket knappa rankingfavoriter (1772 mot 1733) och om vi tittar bord för bord har vi Erik 1906 mot 1858, Sven 1869 mot 1799, André 1706 mot 1642 och Johan 1607 mot 1633.
Samtidigt ställs Stockholm och Täby mot Örgryte och LASK och i den bästa av alla världar vinner vi medan ett eller båda förföljarlagen tappar poäng.
Troligen blir det dock så att vi om vi skulle lyckas besegra Västerås ställs mot Stockholm och Täby i de två sista ronderna och att vi då måste ta två poäng på dessa två matcher! I vilket fall blir det en spännande söndag!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.