Skol-SM igång

Så har då årets skol-SM startat med c:a 400 deltagare varav 10 är från En Passant. Hela sena onsdagsgruppen är på plats och detta innebär att EP utgör 8/27 av äldsta gruppen!! Förutom dessa spelar Sigge i grupp E och Astrid i grupp H.
Med så många spelare i samma grupp är det oundvikligt med en massa internmöten och i första ronden vann Pontus över André och Stina över Hannes. Dessutom vann Johan och Erik, medan Sven och Joel förlorade. Förlorade gjorde även Sigge och Astrid.
I andra ronden fick Hannes återigen spela EP-möte när han fick möta Sven och förlorade trots vinstställning. Erik o Pontus hade oturen att möta de två topprankade Martin och Joakim (Martin är regerande svensk juniormästare och Joakim vann JSM 2015!!). Båda förlorade, men Erik spelade upp en vinstställning när han fick hjärnsläpp och satte bort en pjäs och så var den dagen förstörd…. Bäst har det gått för Johan som med en remi placerade sig i ledningen för EP-klungan med 1½ poäng. Övriga resultat var att Joel och André vann medan Stina förlorade. Detta innebär att Johan har 1½ och Hannes 0 medan övriga har 1 poäng.
I yngre klasserna förlorade både Sigge och Astrid igen, men vi är naturligtvis trötta efter resan så i morgon blir det andra bullar!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skol-SM igång

  1. Tina Forsberg skriver:

    Heja Enpassant, kämpa på!

Kommentarer är stängda.