TÄTT MED EP:ARE I TOPPEN!

Efter fyra raka vinster spelade Erik remi i femte och höll sig kvar i täten. Tyvärr blev det sedan förlust mot Martin Jogstad i lördagens sista parti. Detta innebär att ledningen delas av tre spelare på 5 poäng med Erik på fjärde plats med 4½. Även Joel hade oturen att lottas mot Martin J fast i eftermiddagens första rond. Stryk där men vinst i nästa gör att även Joel är med och slåss i toppen. Just nu 8:a på 4 poäng. Två vinster under eftermiddagen gjorde att även André ligger på 4 poäng på en 11:e plats.
Därefter följer Johan och Sven på 13:e och 14:er plats med 3½. Pontus har 3 och ligger 23:a medan Stina med sina 2 poäng ligger på 30:e plats av37 deltagare i A-gruppen
I grupp D förbättrade Sigge sin position med två vinster och klättrade till 23:e plats av 42 med 3 poäng.
Av våra tre musketörer i G-gruppen har Hamish fått lite fart och avslutade dagen med två vinster. Han ligger med detta på 46:e plats med 14 poäng.Sedan ligger Alice 53:a med 11 och Astrid 54:a med 8 poäng.
I grupp H är det varannan som gäller för Gustav. Med 16 poäng placerar han sig mitt i fältet på en 16:e plats av 31. 16 poäng har aven Luke som med detta ligger på 14:e plats bland 29 spelare.
Med lite flyt under dagen kan EP dra in fler topp 10 placeringar än på många år! Flera spelare i A-gruppen har chansen och även Luke och Gustav skulle kunna gå upp på topp 10 med två vinster av tre idag!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.