Ungdomligt EP 3 nära skräll!

I matchen mot Ystad 2 ställde EP 3 upp med inte mindre än 5 juniorer. Fast bara 1 juniorer. Dessutom 1 kadett, 1 minior och 2 yngre miniorer. Trots detta var det nära att vi luggade Ystad på poäng. Luke gjorde en fantastisk insats och vann Mot Christer Persson som har 1469! Rouven plockade en halva mot 1468 och även lagledare Kristian snodde en halva mot 1514. Strongt!! Vårt nya ankare Pesach var dessutom nära att ta poäng mot Ystads utländske 1900-spelare på bord 1, Sigge spelade upp en vinstställning där rätt drag av datorn belönades med +5. Tyvärr valde Sigge ett annat drag som gav -8 också var den dagen förstörd. Vår debuterande 9-åring Algot gjorde en klart godkänd insats på bord 8 och hade vinsten inom räckhåll när ett torn råkade ut för en spik (i foten?) och därmed 2-6 i matchen. Vi ligger fortsatt 7:a i serien och allt avgörs troligen nästa rond mot Bara Bönder!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.