Uppdatering: COVID-19

Hej schackvänner!

Följande information gick ut till alla medlemmar igår. Håll gärna koll på på webbsidan för uppdaterad info, allt kommer att publiceras här.

Mail från styrelsen, skickat av ordf. Roland 2020-03-22:

Vid ett extra styrelsemöte idag, söndag, har vi beslutat om att tills vidare hålla öppet i klubblokalen som vanligt och att verksamheten fortsätter enligt schema. Vi kommer att följa folkhälsoinstitutets rekommendationer och om läget ändras så kommer vi att meddela detta via mail och information på hemsidan. Kolla gärna www.enpassant.se med jämna mellanrum.

Naturligtvis är det upp till medlemmar/föräldrar om man skall gå på träningen eller inte och det är helt OK att bryta tävlingen om man är med i junior-Elo eller EP Elo. Meddela i så fall detta till mig (Roland). För övrigt gäller det vanliga:

Viktigt: Rutiner vid träning och tävling

  • Håll dig hemma om du uppvisar symtom av förkylning eller luftvägsproblem
  • Alla i riskgrupper uppmanas att stanna hemma, detta gäller framför allt medlemmar över 70 och medlemmar med kroniska eller immunitetssjukdomar

  • Tvätta händerna noga före och efter träning, ny tvål kommer finnas i köket

  • Det vanliga om att nysa och hosta i armvecket osv

Klubben vill också gärna ta tillfället i akt att erbjuda turneringar på nätet, som är till för klubbens medlemmar. För ändamålet har Håkan skapat en sida för klubben på Lichess, en gratis schacksite på nätet. Vi vill speciellt uppmuntra onsdagsungdomarna att delta, då det under en tid framöver kommer att ersätta helgernas tävlingar, men givetvis är alla i klubben välkomna!

Se utskickat mail för mer information om att spela på Lichess.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.