Ungdomstävlingar i höst

Hej alla schackungdomar!

Vi är en liten bit in på hösten, och en tävling har redan klarats av, nämligen Skånska Skolmästerskapen. Deltog från klubben gjorde Oliver, Alrik, Gustav, Noah, Algot och Kasper. Stackars Hebbe blev sjuk, och kunde inte vara med.

Det är fortfarande ganska tunnt med turneringar i höst. Vi har inte hört något om Västkustspelen, som annars brukar vara ett stående inslag på hösten. Därför är det extra viktigt att hålla kolla på de som finns. Speciellt ser vi fram emot två lördagar under hösten och två under våren med lagspel i Ungdomsserierna. Vi har tre 4-mannalag som spelar i ett nivåanpassat divisionssystem.

Förstalaget består av spelare från sena onsdagsgruppen, och spelar i div 2. Andralaget kommer att vara mestadels sena ungsdagsgruppen, men några från tidiga onsdagsgruppen kan få chansen på de lägsta borden, spelar i div 3. Tredjelaget kommer att vara precis lagom för de i tidiga onsdagsgruppen som har spelat något år, i div 4.

Till våren kommer vi troligen också att ställa upp med ett nybörjarlag i den serie som bara spelas de två sista lördagarna. Vi kommer alltså att vara igång med 16 spelare samtidigt, och kommer att se till att alla som vill spela får chansen!

Markera därför gärna omgående följande lördagar för spel i Ungdomsserierna: 10/10 (endast förstalaget), 24/10 och 21/11 (första, andra och tredjelaget) samt 30/1 och 6/3 (alla lag).

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.