Dammvippan spelad digitalt

Onsdagen den 12 maj spelades en digital dammvippa där EP ställdes mot ett kombinationslag av Sandlöparen och Eslöv. EP mönstrade hela 16 spelare i laget där 13 spelade tillsammans på klubben medan tre satt hemma. Tyvärr hade vi vissa problem med tekniken för en av de som spelade hemifrån så det blev bara 15 till sist. Trots detta var vi fler än våra motståndare som tillsammans bara fick ihop 13 spelare. Matchen förlorades visserligen, men efterhand så blev det bättre och bättre resultat så hade vi spelat 6-7 ronder hade vi kanske vänt på steken. Eftersom vi var fler så inledde vi varje rond med 3-0 i första och därefter 2-0 i övriga ronder. Detta innebar även att några av våra spelare fick stå över varsin rond. Resultat med EP´s siffror först
rond 1: 4½ – 11½ Milo som ende vinnare och Marcus tog en halva
rond 2: 4½ – 10½ Vinster för Sigge och Oliver och remi för Saga
rond 3: 6½ – 8½ Vinster för Sigge, Marcus, Hebbe och Saga. Remi för Algot
Sammanlagt: 15½ – 30½
Så om vi delar upp Sandlöparen/Eslöv i två lika potter så vinner EP med 15,5 – 15,25 !!!
Bäste poängplockare i EP blev Sigge som tog 2 av 3, Saga blev ende obesegrade med 1½ på sina 2 partier. 1½ tog även Marcus.
Men det viktigaste var att vi, trots lite initiala problem, kunde genomföra matchen och att alla såg ut att ha kul!

EP´s lag som spelade i klubblokalen. Inga sura miner trots förlust i matchen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.