Öppen Träning På Klubben 4:e Augusti

På onsdag, den 4:e augusti, har klubben återigen öppet för alla som vill komma och testa på schack. Detta gäller såväl medlemmar som andra schackintresserade. Mellan 13.00 och 16.00 finns våra rutinerade ledare på plats för att lära er spela, lära er spela bättre, lära er nyttiga trick eller bara låta er spela mot varandra i en turnering. Man kan komma och gå när man vill mellan dessa tidpunkter men det är bra om man anmåler att man tänker komma till raalann.j@gmail.com. Blir det fint väder sitter vi ute så ta då med keps! Schackklubbens lokaler hittar ni på kyrkogatan 36.
VÄLKOMNA!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Öppen Träning På Klubben 4:e Augusti

  1. webmaster skriver:

    Trevligt 🙂

Kommentarer är stängda.