EP Junior Open 2023

För tredje gången har onsdagsverksamheten bjudit på en Elo-turnering för juniorer, våra egna spelare får chansen att möta sig i lite längre partier mot inbjuna spelare från våra klubbar runtomkring. Precis som tidigare resulterade det i att flera orankade spelare gjorde bra resultat mot rankat motstånd, däribland vår egen Hebbe!

Efter fem ronder stod Sigge den här gången på full poäng, och vann därmed turneringen! På andra plats slutade Marcus på 3½ poäng, och trea Max på 3 poäng. Bästa gäst blev LASKs Elias Greij på femte plats, också med 3 poäng men sämre särskiljning. Hela tabellen.

Stort tack till alla som deltog, alltid kul att se nya ansikten från andra klubbar!

Jag ska försöka komplettera nyheten med en bild på de tre pristagarna, om de alla kommer till klubben på onsdag.

/Håkan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.