SM

Inför…..
Så är årets Camp EP installerat och klart! Redan kvällen före åkte brädena fram och många goda råd gavs om vilka öppningar som är bra-bättre-bäst!! Speciellt haglade råden till Erik om hur han skall rå på Joakim och vilken öppning som ”does the trick!!”. Här följer en liten genomgång över Campens innevånare och planerna och tankarna inför……

MÄSTARKLASSEN: Peter och Janne försvarar EP´s gulröda färger här! Peter har tagit 4 av 7 de senaste åren och satsar på en plats på övre halvan så nära toppen som möjligt!! Janne torde kunna överträffa resultatet från sitt senaste SM i Lund och torde hamna liknande som Peter. Gissning: 5-6 poäng av 9tta senare)

Klass 1:
Ende klss 1:an (som räknas, mer om detta senare!!) är Robin som med en ranking mitt i gruppen ändå har som målsättning att ta hem sin grupp och joina mästarklasspelarna nästa år. Efter att förra året förlorat ett direkt avgörande parti där remi skulle ha fixat gruppsegern ger vi goda odds, sticker ut hakan och tippar Robin som segrare på 5½ av 7.

Klass 2:
Campens klass-2:or är två nerflyttade ex-hjältar med vinstambitioner!! Både undertecknad och Anders kommer att bli topprankade i våra grupper och bara MÅSTE vinna för att ha kvar någon som helst stolthet (och A-lagsplats!!). Tips: 2 gruppvinster på 6 av 7.

Kadettklassen:
I kadettklassen har vi Erik, Sven och André att hoppas på. Erik o Sven är rankade 10 och 11 och bör placera sig topp-10. En riktigt bra vecka och det kan bli seger!! Realistisk är en topp-5 och en optimist skulle säga pallen!! André är rankad 25:a och här satsar vi på en placering på övre halvan runt 15:e!!

Det var campens ”ordinarie” medlemmar. Under veckan håller vi även reda på:
Hotell-Torgny: EP´s hopp i veteranklassen. Rankad ganska långt ner i fältet, men vi tippar en plats i mitten med 50%
Hotell-Linn: Vårt hopp i klass 3. Vann för 3 år sedan och blev 2:a?? förra året. Tippad som EP´s 4:e vinnare och vinner på 6 av 7
Bollnäs-Mats: Kommer att gå tillbaka till EP till nästa säsong. Huserar i klass 1 och tar 4 av 7 och håller sig kvar!
Farsta-Stefan: EP:are i förskingringen, men boende på campen. Ny i klass 1 men gnetar till sig 3½ och klarar kontraktet
Limhamns-Anders: Med en förbättrad öppningrepertoar tror vi stenhårt på en seger i klass 3 för Anders!! Borde kommit tidigare med herr Blackmar o Farbror Diemer har tidigare stoppat detta!!! Nu blir det 6 av 7 och gruppseger!!

Rålann

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.