SM-silver till EP-pågar

Efter en uppenbarligen ganska dramatisk sistamatch bärgades silvermedaljerna med minsta möjliga marginal. I sista matchen mot Norra Real 2 tog Erik remi tidigt (enda poängtappet för honom) medan Johan kämpade sig till en remi i bättre ställning (detta var vad Sven sa så jag får väl kolla senare vad det betyder…). I Svens parti såg det mörkt ut. 2 minuter mot 20 och pjäs under. Sen, med Svens ord, ”lurade jag honom lite” varefter Sven vann och ordnade silvret. Att sedan Nils förlorade på tid i bättre ställning förtar inte glädjen! Detta innebar att Norra Real 1 segrade på maximala 8 poäng. Polhemsskolan, Bergaskolan och Norra Real 2 fick alla 4 poäng och spelade 2-2 inbördes i alla matcherna. Silver till Polhem eftersom de plockade 1½ poäng mot blivande segrarna!!
Individuellt fick Erik ihop 3½ av 4, Nils 2½, Sven 2 och Johan 1½. Som synes ganska jämnt fördelat!!
Slutligen kan det ju nämnas att alla i laget går i årskurs 1 så…….
STORT GRATTIS!!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.