Tappad Ledning

I den synnerligen tighta Div 2-gruppen vann EP idag över Limhamn 4 med 6-2 efter vinster på de fem sista borden (Christian, Håkan, Anders, Rålann o Holger) och remier på de två första genom Janne och Christofer. Tyvärr spöade Limhamn 3 samtidigt Bara Bönder med 6½-1½ och tog därmed in den halva partipoäng som vi ledde med.
Detta innebär att jag fick läsa på i reglerna och vid lika matchpoäng, lika partipoäng och lika i inbördes möte räknas resultaten på de 4 första borden. Här är det tyvärr så att Limhamn tagit 12½ mot våra 10 och således en mycket liten ledning för Limhamn när kampen går in på de sista ronderna i mars!
I division 3 hade EP 2 sin frirond och fick se sig nerputtade till tredjeplatsen av Engelholm. Tyvärr gavs ingen hjälp mot serieledande Oxie, trots att del länge såg bra ut för Limhamn 5 i den matchen.
Nästa match är den 1 mars för EP 2 då de spelar sin andra extrarond och sedan är det full omgång den 8:e mars

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.