Ungdomsserien igång (på riktigt)

Så har då ungdomsserien dragit igång på allvar med spel i samtliga divisioner. I division 1 var det toppmatch mot Limhamn 1 och efter en tuff drabbning var det EP som gick segrande ur striden med 2½-1½ efter att Erik och André vunnit sina partier och Sven spelat remi. Vinsten innebär dels att EP med en match kvar är klart för A-final i division 1 men också att de troligen får med sig en vinst mot Limhamn till A-finalen! För vårt andra division 1-lag blev det inget spel eftersom Oxie befinner sig i Tyskland. Detta innebär att matchen spelas senare.
I division 3 hände något märkligt! Jag åkte med lag 4 till Staffanstorp och lämnade div 3-laget att klara sig själv. Jag hade försett dem med en matchrapport hur de skulle placeras, men någon annan ledare, vet ej vem, satte dem i en helt annan ordning!? Förhoppningsvis spelade det ingen roll, men kanske kunde de knipit en pinne mot Ystad med rätt laguppställning? Som det nu blev förlorades första matchen mot Ystad med 3-1 där Sigge fick enda poängen på w.o. I andra matchen gick det bättre! Oliver, Ludvig, Hannes och Sigge tog hand om alla poängen och slog LASK 5 med 4-0.
För EP 4 startade dagen lite tråkigt i och med att Anton var tvungen att kasta in handduken pga magsjuka. Att hitta en ersättare med så kort varsel gick tyvärr inte så det blev till att spela med 3 spelare. Detta ledde tyvärr till 3 förluster där vi först föll med 3-1 mot MAS 2 efter att Marcus vunnit på bord 1. Samma visa blev det i andra ronden då Bara Bönder 2 vann med 3-1 och Marcus stod för poängen. I tredje såg det länge ljust ut mot Helsingborg 4, men tyvärr slarvade både Marcus och Hamish lite för mycket och förlorade och med dam och torn mot ensam kung råkade Astrid sätta patt så vi föll även här med ½-3½. Men nästa rond har vi fullt lag och då…. Dessutom är detta en dubbelserie och dessa tre lag möter vi igen i januari på hemmaplan!!
Nästa rond i ungdomsserien spelas 3:e december och då spelar EP 1 och EP 2 hemma mot Helsingborg respektive Eslöv medan EP 3 skall åka till Limhamn och EP 4 till Helsingborg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.